eu

eu

Tuesday, July 14, 2009

Un strop de imaginatie...

"Ce-ar fi fost daca...". Aceasta este o intrebare foarte des intalnita. Dorinta celor mai multi oameni este aceea de a scapa de realitate si de tot ceea ce ne inconjoara. Gasirea altor portite de evadare necesita imaginatie. Lucru pe care, de obicei, il alegem cand ne ascundem de adevara si de adevaratul "eu". Orice intamplare sau lucru care nu ne este pe plac, incercam sa il inlocuim si atunci ne imtrebam: "Ce-ar fi fost daca...".Ce-ar fi fost daca nu existam? Ce-ar fi fost daca as fi fost altcineva? Si multe astfel de situatii.
Imaginatia este o alinare a sufletului dar in acelasi timp putem face o mare greseala. Putem incepe sa pretindem ca suntem altcineva, sa credem in anormalitati si in propriile noastre minciuni. Ne putem pierde speranta, putem pierde tot, daca ne permitem sa visam prea mult.
De cele mai multe ori trebuie sa acceptam realitatea,fiind constienti ca nimic nu poate schimba realitatea.Jocul imaginatiei ne ajuta sa devenim altcineva, sa hoinarim prin locrui nebanuite,dar cu masura. Ne stricam pe noi insine.
Sentimentul care ne cuprinde cand ne permitem sa facem schimbari este acela de superioritate,dar cand ne dam seama ca nu poate fi adevarat, ne simtim din nou inferiori.
Parerea mea este ca toate lumea trebuie sa viseze cu cea mai mare placere dar si sa stii sa spui Stop. Este frumos sa creez propria ta lume in care sa te izolezi si in care sa iti creezi propria imagine.
Nu strica cu nimic un strop de magie in viata.

No comments:

Post a Comment